Pelletketel - verwarmen met hout

RTB Pelletketel

Gebruikscomfort is het uitgangspunt van Ready To Burn. Deze volledig automatische pelletketel zorgt voor de verwarming van uw hele woning en behoeft maar weinig onderhoud, zo hoeft u maar enkele keren per jaar de asbak te legen. Bovendien kan Ready To Burn via StokerCloud het verbrandingsproces in uw ketel voortdurend in de gaten houden en (met uw toestemming) optimaliseren. De RTB pelletketels zijn verkrijgbaar van 10 tot 80 kW.  Pellets Unique heeft diverse brochures op de website staan.

RTB pelletketel Pellets Unique

HDG Biomassaketel

HDG behoort tot de top-5 van aanbieders van verwarmingssystemen op hout. Momenteel verlaten jaarlijks duizenden toestellen de fabriek. In totaal zijn er al wel ruim meer dan 75.000 stuks gemaakt. De medewerkers van HDG dragen eraan bij dat met onze moderne producten de grondstof hout eigentijds, verantwoord en economisch zinvol gebruikt kan worden. HDG levert toestellen van 10 tot 1000 kW welke geschikt zijn voor vrijwel alle mogelijke houtige brandstoffen. Meer informatie over HDG? Bioenergieopmaat.nl beschikt over uitgebreide brochures

Biomassaketel Bio Energie op Maat

Biomassa opslag silo's

Biomassa Opslag systemen levert silo's en toebehoren ten behoeve van de brandstof opslag van houtgestookte verwarmingssystemen. Zowel voor houtpellets als houtsnippers, voor binnen en buiten, Biomassa Opslag systemen heeft dé oplossing, voordelig en duurzaam! Meer info op de website biomassa-opslag.nl of download de brochure.

Pelletsilo Biomassa Opslag systemen